Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΛΕΥΚTΡΑ - ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ 3 - 0

    Δεν ξεκίνησε με το δεξί την νέα χρονιά η ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ αφού ηττήθηκε από τα Λεύκτρα με 3-0. Ένας αντίπαλος ο οποίος είναι χρόνια στην Α΄ Κατηγορία και πρωταγωνιστεί ενώ έχει και εμπειρία ετών από την Δ' εθνική.
   Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας αφου μόλις στο 9' λεπτό ο Παναγιώτου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στα καρέ του Επαμεινώνδα μετά απο μια υπέροχη μπαλιά του Γούλα αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο κέντρο και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να βγουν μπροστά. Όσο περνούσε όμως η ώρα η τοπική ομάδα έδειχνε την εμπειρία της μέσα στο γήπεδο και στο 17' λεπτό με όμορφη ενέργεια από τα δεξιά έκανε το 1-0. Στο 20' λεπτό πριν συνέλθει η ομάδα μας απο το γκόλ  μετά από μια σύγχυση στην άμυνα μας  η ομάδα του Επαμεινώνδα έκανε το 2-0.Λιγοστές ευκαιρίες μετά το 2-0 , έτσι το ημίχρονο έκλεισε με αυτό το σκορ. 
   Δεύτερο ημίχρονο και η ομάδα της Νίκης Λαφυστίου δημιούργησε ευκαιρίες αλλα δεν καταφερε κατι αξιόλογο. Στο 85' λεπτό έγινε και το τελικό σκόρ αφού μετά από μια αντεπίθεση του Επαμεινώνδα και λάθος στην άμυνα της ομάδας μας έγινε το 3-0.



ΣΥΝΘΕΣΗ : Αβραμίδης , Τόλιας  , Λούτσας ( 60' Χρήστου) , Κιούσης , Ξώβριος ( 46' Βεκίλης Λουκάς) , Βεκίλης , Τσαούσης , Μπάρλος ( 75' Τσαμπής), Γούλας , Φωλιάς , Παναγιώτου.


Διακριθέντες : Γούλας , Τσαούσης , Τόλιας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου