Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΩΣΗ - ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ 2 - 0

   Έγινε ένας δύσκολος αγώνας αφού η ομάδα της ένωσης είναι μια από τις πολλές ομάδες οι οποίες πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό , με πάθος κι απο τις δύο ομάδες και περισσότερο για την ομάδα μας για το Α' ημίχρονο αφού στεκόταν πολύ καλά στο γήπεδο! Πολλές φάσεις και ένταση με δυναμιτισμό και πολλές μονομαχίες. Το ημίχρονο έκλεισε με το στείρο 0-0 αφού η ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους στην γηπεδούχο ομάδα! 
   Δεύτερο ημίχρονο και σε μια ανύποπτη στιγμή και συγκεκριμένα στο 52' λεπτό μετά από λάθος στην άμυνα ο επιθετικός των γηπεδούχων έκλεψε την μπάλα και βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Αβραμίδη κι έκανε έτσι το 1-0. Πολλές φάσεις αλλά η ομάδα μας δεν ευτήχησε να πετύχει την ισοφάριση! Και στο 86' λεπτό ήρθε να μιλήσει η ''κλάση'' του διαιτητή Βασιληά ο οποίος δεν διέκοψε τον αγώνα ενώ ο λαάισμαν είχε σηκώσει την σημαία για φάουλ υπέρ της ομάδας μας ο διαιτητής το αγνόησε κι έτσι στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι ενώ οι παίχτες μας ήταν όλοι σταματημένοι έκαναν το 2-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκόρ.
Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας , με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε να καταφέρουμε τον στόχο , ο οποίος είναι η παραμονή!!!


ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ :  ΟΛΟΙ!!!


ΣΥΝΘΕΣΗ : Αβραμίδης , Τόλιας , Τσαούσης ( 46' Αίσωπος ), Αντωνίου , Λούτσας , Μπάρλος ( 76' Γιατζιτζόγλου ), Γούλας , Βεκίλης , Ξώβριος ( 68' Παπαχαραλάμπους ), Κιούσης , Ζητουνιάτης .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου