Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ - Παναθ. Κυριακίου 3 - 1

  Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα μας απέναντι σε έναν  αντίπαλο που  στόχο  έχει την άνοδο στην Α' κατηγορία!! Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε  καλά  για την ομάδα  μας  αφού οι φιλοξενούμενοι  ευτύχησαν να  προηγηθούν σε μια φάση που  κοιμήθηκε η  άμυνα μας και να κάνουν  στο 16'  λεπτό  το 0-1!!!! 
  Οι παίχτες μας ξύπνησαν με το γκολ που δέχτηκαν και δεν δυσκολεύτηκαν να γυρίσουν τον αγώνα  αφού ο Βεκίλης με ωραία κεφαλιά στο 25' λεπτό και ο Χρήστου στο 43' λεπτό με ωραίο σουτ σκόραραν και έφεραν την ομάδα μας μπροστά στο σκορ!!!! Η επανάληψη ανήκε στην ομάδα μας αφού έχασε σωρό ευκαιριών που δεν έκανε πράξη όμως!!! 
  Την τελευταία του λέξη όμως δεν την είχε πει ο Θεοχάρης ( σε δαιμονιώδη φόρμα ) αφού στο 89' λεπτό μετά από ωραία ενέργεια του Σύρου πήρε την μπάλα έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Κυριακίου και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να κάνει το τελικό 3 - 1 .




ΣΥΝΘΕΣΗ  : Καλογήρου , Βεκίλης ,  Μπαμπάς ,  Μπάρλος , Τσαμπής  ( Τόλιας ), Σύρος ,  Τσαούσης , Γιατζιτζόγλου ,  Κιούσης ( Θεοχάρης ), Λούλος ( Μπαρλάς ), Χρήστου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου