Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ - Α.Ε.Σ. ΕΛΕΩΝΑΣ 1 - 2

    Μια ακόμη απογοητευτική εμφάνιση για την ομάδα της Νίκης Λαφυστίου αφού δεν κατάφερε να επικρατήσει της ομάδας του Α.Ε.Σ. Ελεώνα. Μετά από δύο αλλεπάλληλες ήττες οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο περίμεναν να δουν την ομάδα τους αναγεννημένη , που θα αρχίσει την μεγάλη αντεπίθεση για να καλύψει τις απώλειες των προηγούμενων αγωνιστικών.
   Όμως διαψεύθηκαν αφού η Νίκη Λαφυστίου δεν μπόρεσε να πάρει τους τρείς βαθμούς. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε τα πρώτα μόλις 23 λεπτά αφού μετέπειτα η ομάδα της Νίκης Λαφυστίου κατέθεσε τα όπλα. 
   Η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα μας ήταν μόλις στο 2' λεπτό αφού σε πεντακάθαρο χέρι του αμυντικού της ομάδας του Α.Ε.Σ. Ελεώνα ο διαιτητής είπε ΟΧΙ. Σε μία ανύποπτη φάση όμως από τα δεξιά η ομάδα του Α.Ε.Σ. Ελεώνα με μία σέντρα και ασυννενοησία στην άμυνα της Νίκης Λαφυστίου κατάφερε να προηγηθεί με μία όμορφη κεφαλιά μόλις στο 6' λεπτό. Πριν καλά καλά συνέλθει από το σοκ η ομάδα μας στο 12' λεπτό ο Α.Ε.Σ. Ελεώνας από μια λάθος ένδειξη της λάισμαν και καταφανέστατο οφσάιντ έκανε το 0-2. Το παιχνίδι στα επόμενα λεπτά ήταν ένα τοπίο στην ομίχλη, όμως ήρθε να ταράξει τα νερά μία φάση στο 23' λεπτό που επιτέλους ο διαιτητής είδε το πέναλτυ σε μία πεντακάθαρη ανατροπή του επιθετικού μας  και καταλόγισε το πέναλτυ και συνάμα την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Α.Ε.Σ. Ελεώνα πολύ σωστά. Το πέναλτυ ανέλαβε και ευστόχησε ο αρχηγός της ομάδας Κιούσης Παναγιώτης και έτσι έγινε το 1-2. Η ομάδα μας ανέβηκε ψυχολογικά δημιούργησε φάσεις αλλά το ημίχρονο τελείωσε 1-2. 
    Στο δεύτερο μέρος τα ηνία του αγώνα τα είχε η ομάδα της Νίκης Λαφυστίου αλλά ούτε μία φάση του Αίσωπου στο 72΄ δεν κατάφερε να βρεί δίχτυα ούτε αυτή του Παναγιώτη Κιούση στο 79' που πέρασε μόλις άουτ δεν κατάφερε να κάνει κάτι για να αλλάξει το σκόρ και να πάρει τους πολυπόθητους τρείς βαθμούς. Έτσι το τελικό 1-2 παρέμεινε χωρίς η ομάδα μας να πάρει κάτι!



 ΣΥΝΘΕΣΗ : Θειακούλης , Καντάς , Μπάρλος (78' Βεκίλης), Τόλιας (76' Ζητουνιάτης) , Λούτσας , Κιούσης , Τσαούσης , Γούλας , Παπαχαραλάμπους (70' Μπαμπάς) , Παναγιώτου , Αίσωπος .

Διακριθέντες : ΚΑΝΕΙΣ !

2 σχόλια:

  1. για μια ακομη φορα η απουσιες βασικων παιχτων κ η καη διαιτησια μας οδηγησανε στην ηττα..στενευουν τα περιθωρεια κ νομιζω οτι η ομαδα πρεπει να αντιδραση κ να αρχισει να παιρνει αποτελεσματα που θα βοηθησουνε βαθμολογικα κ ψυχολογικα..εμεις θα εμαστε παντα κοντα στην ομαδα κ ας ελπισουμε η αντεποθεση να αρχισει απο το σαββατο στον ορχομενο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό το Σάββατο η ομάδα θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Δυνατότητες έχει και ελπίζω με τις επιστροφές των παικτών από τραυματισμούς κλπ. θα πάρει το διπλό στον Ορχομενό

    ΑπάντησηΔιαγραφή