Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Α.Ε. ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ 1 - 0

   Με ήττα προχώρησε αυτό το σάββατο η Νίκη Λαφυστίου αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Αγίου Γεωργίου. Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτριο επίπεδο αφού και οι δύο ομάδες κοιτούσαν κυριώς τα μετόπισθεν. 
   Η πρώτη ευκαιρία ήταν για την ομάδα της Νίκης Λαφυστίου μόλις στο 6' λεπτό με μία πολύ καλή ενέργεια του πιτσιρικά Τόλια από αριστερά να τροφοδοτεί με σέντρα τον νεαρό Παναγιώτου κι αυτός να σουτάρει εξ επαφής με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει σε κόρνερ. Στο 20' ακόμη μια καλή ενέργεια από τον Αίσωπο αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.Το παιχνίδι είχε πολύ λίγες φάσεις και η μπάλα παιζόταν κυρίως με βαθιές μπαλιές κι από τις δύο ομάδες. 
   Στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε η γηπεδούχος ομάδα αλλά ο τερματοφύλακας της Νίκης Λαφυστίου  Παναγιώτης Θειακούλης ήταν εκεί για να απεσωβήσει το κίνδυνο και να κρατήσει την ομάδα στο παιχνίδι. Στο 78' όμως άνοιξε το σκόρ για τους γηπεδούχους  μετά από σύγχυση στην άμυνα της Νίκης Λαφυστίου κι έτσι έγινε το τελικό 1-0.


 ΣΥΝΘΕΣΗ : Θειακούλης , Παναγιώτου (60' Ζητουνιάτης) , Τόλιας , Λούτσας , Βεκίλης , Κιούσης , Τσαούσης , Γούλας , Λούλος , Θεοχάρης (46' Χρήστου) ( 74' λογ. τραυματ. Μπαμπάς) , Αίσωπος .

Διακριθέντες : ΚΑΝΕΙΣ!

2 σχόλια:

  1. νομιζω οτι πρεπει ολοι να αναλαβουν τις ευθηνες τους κ να αλλαξουν συντομα την εικονα τις ομαδας πριν να ειναι αργα!!! ειναι ντροπη να χανουμε απο ομαδες που πολυ ευκολα μπορουμε να κερδισουμε...ας αρχισει η αντεπιθεση απο το επομενο εντος εδρας παιχνιδη του σαββατου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. exeis apolyto dikio kyrie Danihl... kapoioi prepei na katalavoun oti pezoun se mia megalh omada ki oxi sthn alana ths geitonias tous!!! NIKH kai mono NIKH to savvato ayto me ton elewna mesa sthn edra mas!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή