Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ - Α.Σ.Α. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 1 - 1

   Μετά από πολλές αγωνιστικές η ομάδα μας έδειξε τον πραγματικό της εαυτό. Ένα δεμένο σύνολο, αλληλοκάλυψη σε όλους τους χώρους, πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, τοποθετήσεις καλές, ήρεμο παιχνίδι και καθαρό μυαλό. Το μόνο που της λείπει είναι η εμπειρία μιας και οι περισσότεροι παίχτες παίζουν πρώτη φορά σε αυτήν την κατηγορία!!! 
   Αντιμετώπισε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας την Αράχωβα η οποία είναι αήττητη - πρώτη και εκτός έδρας δεν είχε δεχτεί ακόμη γκολ και δέχτηκε σήμερα από την ομάδα μας!!! 
   Η ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ απέδειξε σήμερα σε πολλούς οτί είναι μια ομάδα η οποία δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, ότι έχει παίχτες - διοίκηση - προπονητή που μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα σε αυτήν την κατηγορία! Αρκεί να το αποδεικνύουν κάθε φορά μέσα στο γήπεδο όπως σήμερα!!!

ΣΥΝΘΕΣΗ : Αβραμίδης , Τόλιας (46' Ζητουνιάτης) , Αίσωπος , Γιατζιτζόγλου , Λούτσας , Κιούσης , Τσαούσης , Γούλας , Λούλος (76' Παπαχαραλάμπους) , Χρήστου (80' Ξώβριος) , Παναγιώτου .

Διακριθέντες : Γούλας  -  Λούτσας .

1 σχόλιο:

  1. φιλε γιαννη παιζαμε απλα με μια καλη ομδα κ οχι με την καλυτερη...βασει τις εικονας του αγωνα επρεπε να ημασταν νικητες..αλλα ατυχια κ καποια λαθη δεν μας το επετρεψαν..Θελω να πιστευω οτι μετα απο την εμφανιση αυτη να καταλαβαμε ολοι ποσο αδικησαμε τους εαυτους μας με τις προηγουμενες ηττες κ στο μελλον να ειμαστε αυτοι που πρεπει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή